Harry Lambregts

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harry Lambregts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harry Lambregts heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Alleen de brugklas heb ik hier gedaan, echter zonder het succes om een goede havo-leerling te worden.

  Alleen de brugklas heb ik hier gedaan, echter zonder het succes om een goede havo-leerling te worden. Drs Dolmans gaf mij het advies om naar een MAVO te gaan. Veel weet ik niet meer van dit jaar behalve dat het het jaar was dat er een jubileum gevierd werd in Krasnapolski. De bron van leven show, de LP heb ik nog op zolder.

  Fons Vitae, 1974

  Wat een tijd.

  Wat een tijd. Veel rondjes om de school gelopen, want je mocht niet van de stoep af of zoiets. Zuster Igna heeft mij de eerste wiskunde lessen bijgebracht, waar ik nu nog plezier van heb, hoe verschrikkelijk de lessen ook waren. Frater Brammer, Zuster Brigit. Mijn mooiste uren waren samen met de congierge, Dhr Bakker. Veel gelachen weinig gestudeert daarom heb ik zes jaar gedaan over mijn middelbare school. Ik had deze tijd niet willen missen, maar overdoen ook niet.

  St. Dominicus MAVO, 1975

  Eerst naar zuster Williebrord, tegenwoordig zou dat de peutercreche zijn.

  Eerst naar zuster Williebrord, tegenwoordig zou dat de peutercreche zijn. Daarna op de da Costakade naar de echte kleuterschool, jufr bodeker (of zoiets) kan ik me nog wel herrineren. Ook de melk en de Liga op de gang. Eindelijk de echte school met knikkende knieen naar school. Hoofdonderwijzer Dhr Boosten en daarna Dhr Haggenburg. In de eerste klas jufr Beijnen, in de tweede mevr de monnikof munnik. Dat waren nog eens tijden. In de derde jufr Larsse iedere ochtend alle tafels met een lineaal op de tafel om de juiste kadans aan te geven. In de vierde Dhr Spaape en in de vijfde Dhr Tesselaar de zesde was onder leiding van mevr Maxwell. De namen van mede leerlingen kan ik me niet zoveel meer herrinneren. Maar als ik foto's uit die tijd bekijk kom ik toch een stuk verder. Hans Wegman, Eddie Keizer, Marcel Knijnenburg. Na de lagere school ben ik voor een jaar naar Fons Vitae gegaan maar het beoogde succes bleef uit.

  Mariaschool, 1968

  ?