Harry Hutjes

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harry Hutjes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

  Harry Hutjes heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In die tijd nog R.

  In die tijd nog R.K. H.B.S. Velperweg met als directeur Ir. Deuss, een imponerende man, met zijn witte sik. Vervolgens J.A.A. Vermeulen die de overgang mogelijk maakte naar K.G.L. en het laatste jaar P.M. Maas Enkele leraren: van Hengstum (Natuurkunde) verreweg de beste docent, die ik ooit heb ontmoet Schmitz( Wiskunde) "Manus, jij krijgt straf!" van Beek (Engels) Blijdestijn (Blije Hein) (Biologie) Dekker 1 (Nederlands) Dekker 2(Duits) Gudde (Frans) Remmers (Lange Ben) (Geschiedenis) Ram (L.O) Hamilton (Scheikunde) later gelukkig gevolgd door Hooijman die ons ineen jaar alle scheikunde voor het examen wist in te pompen. Pater Picard (Moderator) Pater Alleman (Godsdienst), Wat had die een prachtige originele Harley. Op de Kamp (Pukkie)(Aardrijkskunde), graag surveillerend bij de kapel en op de speelplaats. Van Noort (ook Aardrijkskunde) Toen hij zijn eerste les gaf in een van de hogere klassen werd hij uitgenodigd met: "Jongen kom maar naast mij zitten!" Ik ben zeer benieuwd of anderen van dit jaar hierop kunnen aanvullen.

  2004, Harry Hutjes

  Vanaf het begin WO-II bezocht ik deze school, bestuurd door Fraters.

  Vanaf het begin WO-II bezocht ik deze school, bestuurd door Fraters. Achtereenvolgens: Klas 1: Bernardus; Klas 2 Nicolaas; Klas3:Cajetanus, Klas 4 Theophilus en Mr. Bäcker, Klas 6 Gerardo. De vijfde sloeg ik over i.v.m. de evacuatie van Arnhem. De locatie van de school wijzigde nogal eens. Begonnen op de Agnietenstraat, daarna in de R.K.ULO, Hommelseweg en na de evacuatie op het Sonsbeeksingel in de Annaschool. Daar zat onze klas in het stookhok.

  2004, Harry Hutjes
  ?