harry degelder

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van harry degelder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  harry degelder heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ou est le fermier Il est devant la ferme sous l'arbre etc Krijtstreep den harder heeft het er wel ingestamp.

  Ou est le fermier Il est devant la ferme sous l'arbre etc Krijtstreep den harder heeft het er wel ingestamp. Had overigens geloof ik een 2 voor mijn eerste SO, wisten wij veel in Heyplaat :-) De vrijages van Dertien en Van Hee staan mij nog heel goed bij, evenals Het Hok, waar ik een heuse striptease heb mogen aanschouwen, ik zat toen net een proefwerk engels te leren (werd inderdaad niks, het proefwerk dan). Zat in brugklas met o.a. Nelly Versendaal, Rene, Karin Dijkstra, de rest schiet me nog wel te binnen heheh. Ben in 4e blijven zitten (voetballen ging voor geloof ik) en kwam toen bij Astrid Mul, Elma Barendrecht, Steef Verschoor, Nellie van Gelder, Bas Ruizeveld de Winter in de klas. Onder de bezielende leiding van Dertien en Loch en een Nederlandse lerares (van der Jagt?) met een grote inkijk (dat blijft je bij) naar de Ardennen en met meester Zuidwijk en de heer Baars naar Parijs geweest. Onvergeetelijk. Met Scheikundeman Tiller is het nooit goedgekomen overigens, we lagen elkaar gewoon niet. *******************

  2004, harry degelder

  De eerste en tweede klas wa juffrouw de Jager onze eerste kennismaking met de grote school.

  De eerste en tweede klas wa juffrouw de Jager onze eerste kennismaking met de grote school. In de derde klas zal ik meester Koekoek nooit vergeten. Die had een zoals ik eerder las inderdaad altijd een thermoskan met koffie met....... Hij las ook vaak de krant waar hij in het geniep (dacht tie) een gat in had gemaakt om de boel in de gaten te houden, maar zijn ogen vielen ook wel eens dicht. Ik vraag me af waar die man eigenlijk woonde. In ieder geval niet in het dorp. Meester Rijswijk staat mij ook bij, jonge vent in een rode Fiat. Dat kreng kreeg zelden pech want hij was er bijna altijd, hij was niet heel erg geliefd. Meester de Jong, later met baard was er in de vijfde, meester Askes in de zesde als ik mij niet vergis. Namen uit mijn klas: Kees(je) Brouwer en Theo Boender, Hans Boender, Gert Mijndert, Arie de Vries, Harry Boukes, Marijke de Jong en Lies Kroon :-), Wilma van Putten, Marijke Nederlof, Gerrit van der Sluis, Frans Scherpenisse, Frank Visser.

  2004, harry degelder
  ?