Harry Bronkhorst

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harry Bronkhorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harry Bronkhorst heeft 31 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in cursus 44, twee klassen tussen 1978 en 1980.

  Ik zat in cursus 44, twee klassen tussen 1978 en 1980. Omdat Apeldoorn werd verbouwd hebben we langer op de vooropleidingplaatsen gezeten en daar les gehad van de Apeldoornse leraren. Veel cursisten verdwenen al snel na de opleiding maar het was een vreemde plek in die tijd om nog een [vreemd] ambacht te leren met planimeters, transversaalschalen en zo meer. Maar ach, je kreeg al salaris en de sfeer was goed.

  CTO Kadaster, 1978

  Weet er niet veel meer van, zal foto eens opzoeken.

  Weet er niet veel meer van, zal foto eens opzoeken. Enige duidelijke herrinnering was dat de juf van een andere klas, Juf Keller, een duitse mij eens naar huis bracht met haar kever. En autos waren nog wat zeldzaam toen.

  Prinses Irene kleuterschool, 1963

  Heb eigenlijk op 2scholen gezeten.

  Heb eigenlijk op 2scholen gezeten. Begonnen op de Mavo in de dependance Warmoesstraat/ Schoolstraat. Daarna doorgestroomd naar de HAVO, eerst Pieter Steynstraat en daarna verhuist naar "nieuwbouw" aan de Dobbe. Herrineringen van MAVO: Leerlingen: Rolf van Olst, Herman Trompetter, Ton de Bie, Gerard Knol, Rita, eeh, zal de fotos is nakijken. Leraren Mavo: Slabbekoorn, ten Klooster, Vreeman, van 't Veer(muziek?) Cohen (godsdienst) de Jong, van der Craats, te Winkel, van 't Hof, Ensering, Bos, ... Leerlingen Havo: Dommerholt, Addie Koenjer, Luukie Kreulen, Schothorst & Wim Burbach, Paul den Braber Leraren Havo: Jobse, Vermeulen, de Haan, Reinders (?sk?),

  Meander College, 1971

  ?