Ontdek PLUS

harry bouman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van harry bouman en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    harry bouman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Russische taal- en letterkunde bij Karel van het Reve en Kees Verheul.

    Russische taal- en letterkunde bij Karel van het Reve en Kees Verheul

    Rijksuniversiteit leiden, 1977

    Kleuteren bij juffrouw Bazuin en Kranenburg, 1e en 3e klas bij juffrouw de Swart, 2e bij juffrouw Bijl, 4e, 5e en 5e bij resp.

    Kleuteren bij juffrouw Bazuin en Kranenburg, 1e en 3e klas bij juffrouw de Swart, 2e bij juffrouw Bijl, 4e, 5e en 5e bij resp. de heren Wesseling, Jansen en Lingeman

    Neutrale Schoolvereniging NSV, 1963

    Beermann om je op te vangen; van der Weele (Stomp) met gekleurde kousen; het 8e uur Duits ('de knop op dom en de blik op oneindig'), ach hoe heette die man ook al weer; Lamme (boekenworm, 1 roman per dag!) en Beuzenkamp (vrijmetselaar) voor Frans; Bolling

    Beermann om je op te vangen; van der Weele (Stomp) met gekleurde kousen; het 8e uur Duits ('de knop op dom en de blik op oneindig'), ach hoe heette die man ook al weer; Lamme (boekenworm, 1 roman per dag!) en Beuzenkamp (vrijmetselaar) voor Frans; Bolling voor tekenen in de tekenzaal met het prachtigste licht van de wereld; een natuurkundeleraar met een varken; als huisdier; Kemker voor Engels (z'n Edgar Allen Poe vertellingen zijn onevenaard) en voor Geschiedenis een man die Griekse tragedies voordroeg o.a. De twistappel van Eris (z'n naam is me ontschoten) en natuurlijk onze vriend Hecht met z'n fotografisch (maar zeer selectief) geheugen; en voor wiskunde een paar types (o.a. Apontoweil) die aan dit deze chaotische warhoofd het logisch denken niet hebben kunnen bijbrengen (is later wel goedgekomen...)

    Hugo de Groot, 1971