Harro Handgraaf

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Harro Handgraaf en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Registreer gratis
    • Mijn klassenfoto's 1

    Harro Handgraaf heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    • Mijn herinneringen 2

    Wat ik me kan herinneren is in...

    Wat ik me kan herinneren is inderdaad de patatkar voor de deur (volgens mij genaamd Poepjes)maar ook het illegale vuurwerk wat je een paar straten verderop kon kopen. Ook het zwembad staat me nog bij, wat natuurlijk geweldig was. Ikzelf heb de richting metaal gedaan, maar ook houtbewerking vond ik geweldig ( bij Poppesnor ? ) Hopelijk zijn er meer (ex)klasgenoten die mij wat verhalen bij kunnen brengen, want ik vindt het wel leuk om wat van vroeger terug te halen. Groetjes Harro Handgraaf

    2007, Harro Handgraaf

    De school zie ik nog zo voor m...

    De school zie ik nog zo voor me met de gymzaal waar ik het apakooien geweldig vond, maar ook slagbal op het plein vond ik toppie. Wat namen betreft ben ik erg slecht. Ikzelf kwam uit de Noordertuindorplaan, en veel klasgenoten kwamen ook uit die buurt. Ik zou het leuk vinden als iemand van vroeger ook nog wat puzzelstukjes heeft om zo tot een leuk plaatje te komen. P.s De enige juf die me bij is gebleven is Juf Bende.

    2007, Harro Handgraaf
    ?