Harriette van der Laars

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harriette van der Laars en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harriette van der Laars heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De westerpoort was inderdaad een leuke school.

  De westerpoort was inderdaad een leuke school. Heb een leuke tijd gehad. Nu nog steeds contact met Nancy Jansen en sinds kort ook weer met Monique Bos en Miranda Kuiper. Leuk zeg om al die namen enzo weer te lezen. Er moet maar eens een reunie komen...

  de Westerpoort, 1988

  Ik zat eerst op het kruimeltje als lief peutertje.

  Ik zat eerst op het kruimeltje als lief peutertje. Daarna op naar het Hummelhof en eindelijk mocht ik naar klas 1. Ik ging altijd met veel plezier naar school. Onze klas was nogal moeilijk en kregen de juffen en meesters het zwaar te verduren met ons. Ik was ook niet een van de makkelijkste en heb ooit (perongeluk) het ruitje v/d deur ingetrapt en moest ik voor straf bij hoofdmeester Bak zitten.... Mijn klasgenoten o.a waren: Esther, Amalia, Dounia, Katja, Sascha, Susanne, Gulhan, Linda, Debbie, Rascha, Ingrid, Mohammed, Michel, Ronnie, Doron, Raymond, Jonathan, Steve, Amanda, Priscilla en Robert.... Ik vond meester Gotworst (inval meester) het leuks al wist hij zelf nooit wat hij met mij aan moest. Meester Rijnhart kon ik het nooit mee vinden, maar die had altijd zijn lievelingetjes en daar hoorde ik niet bij. Mijn twee oudste zussen: Charlotte en Helene zaten ook op deze school. Ja dat was een leuke tijd!

  Paulusschool, 1978

  ?