Harriët Teijen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harriët Teijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harriët Teijen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier de verkorte opleiding GVO (gezondheidsvoorlichting) gedaan.

  Heb hier de verkorte opleiding GVO (gezondheidsvoorlichting) gedaan. Erg leuk om na een studie in mijn thuisstad Utrecht ook nog een tijdje op kamers te gaan in Maastricht. Fijne stad om te studeren!

  Universiteit Maastricht, 1993

  HBO-V gedaan: een interessante opleiding, veel geleerd tijdens de stages, vooral dat het beroep van verpleegkundige niks voor mij was.

  HBO-V gedaan: een interessante opleiding, veel geleerd tijdens de stages, vooral dat het beroep van verpleegkundige niks voor mij was. Maar ik heb de ervaring later nog goed kunnen gebruiken. We zaten in die tijd nog op de Aïdadreef en de van Lieflandlaan, een leuk knus gebouw.

  Hogeschool Midden Nederland, 1989

  Jammer dat de school niet meer bestaat, het was zo'n leuk gebouw.

  Jammer dat de school niet meer bestaat, het was zo'n leuk gebouw. Ik herinner me dat ik in de eerste klas bij juf Oskam heel boos was omdat je peer niet als 'pir' schreef; leek mij veel logischer... Verder was ik vooral een verlegen meisje in die tijd.

  Prinses Wilhelmina School (..., 1976