Bekijk het volledige profiel van Harrie Stam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 20

Harrie Stam heeft 20 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 10

De grootste gebeurtenis was de...

De grootste gebeurtenis was de verhuizing, waarbij ik geholpen heb, van de v. Aalstweg naar de Villa, op de Draafsingel,achter het station,waar zomers de stoomtrein langs reed. En tussen de middag eten bij Marcelli in de binnenstad. Vervelendste was elke dag de eindeloze treinreis maar de frikandellen speciaal in Heerhugowaard maakte het weer en beetje goed. Veel lol gehad. Namen die mij nog te binnen schieten zijn: Gerrit Kramer, Ben de Haan, Lucien Kortenaar, Alex Kanters, Chriss Toll, Jelma Muis, Dirk de Ruiter, Adri Botman, Hans Leegwater, Hans Konijn, Kees Schaak, Frits de Waard, Rene de Munnik

2004, Harrie Stam

Slecht één jaar op gezeten maa...

Slecht één jaar op gezeten maar geen beste herinneringen aan, met Meester Soeters en Juffrouw Vonk en als Hoofd Koster. Vriendje van toen was Henk de Jong.

2003, Harrie Stam

Als leerlingverpleger begon ik...

Als leerlingverpleger begon ik daar in augustus 1970 en woonde in de personeelsflat op 3L9 en later op 1L5. In 1970 werd de Cruquiushoeve officieel geopend door Prinses Beatrix, die ik daar toen bijna ondersteboven liep. Al die tijd werkte ik op Boterbloem bij de broeders Schregardus, Vet, Tessemaker en Niemeier. Veel gelachen met Cor Teunisse. Na een val van een podium in de Rank, ging het niet zo goed meer. Ik ben toen gestopt op de Cruquiushoeve in maart 1972, waarna ik een aantal maanden thuis bleef. Wel een leuke tijd, paar vriendinnetjes gehad en veel naar de Inca-bar in Heemstede, dansles in Haarlem of op de brommer naar Zandvoort. Namen die mij nog bij staan zijn: Ton Stier, Peter Plant, Hanneke Schouten, Hans Mulder, Cor Teunisse, Paul Baart, Margriet Goudsbeek, Thea Persoon, Anneke Compaan, Willem v. d. Kroon, Reina Bijl en Marga Knoop.

2003, Harrie Stam
?