Harold Schenk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harold Schenk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Harold Schenk heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op de Hof van Delft (voorheen Kuypermavo) heb ik een leuke tijd gehad.

  Op de Hof van Delft (voorheen Kuypermavo) heb ik een leuke tijd gehad. Leuke herinneringen aan Sander Wiersma (Nena) en Sander vd Spek (Speknek). Zoals op de meeste scholen waren ook hier de docenten veelal karikaturen van zichzelf. Neem nou Harm ter Veen (stond model voor de latere Mr Bean); Zijlstra (wat een droge); Wakkee (waar haalden ze hem vandaan?); (hoe heette die harige gymleraar ook alweer?); kornet (zat íe hele volzinnen te dicteren met de grootste onzin en wij maar driftig schrijven: "onnozele halsen!"). Ja en dan Mw. van der Wel: lieve charmante dame met de touwtjes stevig in handen. De Keyzer leek te zijn weggelopen uit Kopstukken van Godfried Bomans. Mooie tijd. Veel te kort.

  Hof van Delft M.A.V.O., 1983

  Vanaf de 3e klas naar de Ark.

  Vanaf de 3e klas naar de Ark. Tanthof was een grote bouwput en er liepen nog schapen over het schoolplein. Rene Maijer leerde me wat ik op school niet kreeg te horen. Hoe je bijv. uit de handen van de bouwopzichter kon blijven. Met de hele klas aardappelen "poffen" bij het station. Later een bandje met Robert de Munnik (op gitaar) en Sander van Drimmelen (snaredrum + bekkens). In gedachte zie ik Robert samen met zijn maatje Jeroen knikkeren... Patrick in z'n soldatenkloffie (waar ben je nu gelegerd, majoor?). Later veel avonturen beleefd met Remco (genie in het bedenken van maffe akties, zoals straatputjes uitgraven en deze her en der op geheime plekken weer ingraven). Ernst bracht ons in contact met Doe Maar en de Stones. Veel spijt van alle plagerijen van Robert-Jan en Gorden (wat waren we gore etterbakken). Toch een fantastische tijd gehad op de Ark. De reünie die georganiseerd was door Astrid en Edward was fantastisch!

  Chistelijke de Ark, 1979

  De 1e en 2e klas op de AdV.

  De 1e en 2e klas op de AdV. Leuke herinneringen aan mijn vriendjes Arnoud Baars (en zusje Inge) en Harry Tabbe (met oorbelletje en hond). Ook had ik hier mijn eerste romance met Maudi.

  Anne de Vries, 1977

  ?