Bekijk het volledige profiel van harold niggebrugge en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

harold niggebrugge heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Goede voorbereiding technische...

Goede voorbereiding technische kennis machinekamer grote vaart schepen. Veel vrienden, Wim Gronloh, Mac de Raaij, Pondaag: hoop van ze te horen

2004, harold niggebrugge

Tijdens vaartijd als scheepswe...

Tijdens vaartijd als scheepswerktuigkundige bij de Shell op een volautomatische tanker wist ik, dat ik verder wilde studeren in de meet en regel techniek. December 1960, terugkomend van Curacoa, afspraak gemaakt met directeur W.G. Jansen om 1:00. Ik was op tijd maar de directeur vroeg of ik even in de wachtkamer wilde wachten. Tegen 4:00 vroeg ik of hij me vergeten was: hij verontschuldigde zich en schreef me direct in voor de *klasse. Fijne school, bijzonder niveau metallurgie les van ir.Visser, onze klas had een streepje voor, vooral omdat de klas bij de geboorte van zijn dochter een zilveren beker had geschonken. Helaas kan ik geen andere namen van klasgenoten me herinneren. Veel gebridged, ook op excursie naar het Ruhr gebied. Onderling goede verstandhouding en elkaar bijgestaan bij de studie.

2004, harold niggebrugge

Buitengewone goede school, was...

Buitengewone goede school, was niet een van de besten, maar heb veel geleerd en veel van overgehouden. Heb gepresteerd om nooit een voldoende te halen voor meetkunde en stereo en haalde een vrijstelling op het eind examen.Hallo Hans van Leverink, je naam komt me bekend voor, maar kan het verder niet thuis brengen. Ik bleef in de 4de steken, waar ik toen Willy Tasseron en Anneke .... leerde kennen. Henk Kolle en Dick la Hey zijn 2 andere namen, die terug komen. Dick heeft me geholpen aan onderdak, tijdens het eind examen.Ik denk dat Dick in Australie woont, in het Canberra gebied, als ik het lef krijg bel ik hem een keer op. Als een van mijn klasgenoten me wil opzoeken in Quebec, kunnen we dat beslist regelen, of een zeiltoct naar 1000 eilanden maken op mijn 8m zeilbootje.

2004, harold niggebrugge
?