Bekijk het volledige profiel van Harm Boer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

Harm Boer heeft 1 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Na de strenge Henricusmavo naa...

Na de strenge Henricusmavo naar het progressieve Fioretti. Elke dag Theo van der Klauw ophalen -eerst wakker maken- in Beinsdorp, Theo achter op de Kreidler. Niet veel opgestoken op die school, herinner mij alleen zaken buiten school, m.n de schuurfeesten, minstens 2 per weekend en daarnaast natuurlijk nog PVV. Veel spijbelen: slecht weer? naar het vierkant, mooi weer? naar Langevelderslag. De conrector "Stalen Moos" kwam ons regelmatig ophalen. We hadden een Griek voor Wiskunde. Voor het einde van het schooljaar kregen mijn ouders een briefje dat het zinloos was om mij op school te laten. Ik herinner mij nog Tom van Maris, Han Ransdorp, Bram Haasnoot en Jan Parmentier.

2004, Harm Boer

Herinneringen komen beperkt bo...

Herinneringen komen beperkt boven als ik de (examen)klassenfoto 1972-1973 van Willem Cornelissen zie. Ik had een sterke voorkeur voor "buitentekenen". Verder het sporten onder leiding van Hoogenboom. Ik brak eens tijdens een les op de velden bij RCH mijn pols. Zegt hij: "ga maar in het kleedhok zitten, dan breng ik je na de les wel naar het ziekenhuis" Enige toevoegingen voor Willem: onder 3e van links is Jan van Dongen, rechts naast C. van Leeuwen (16) is mijn neef Vincent Rodenburg. 2e Rij van boven rechts ben ik, Harm de Boer. Schuin boven mij -1e rechts- is Frans Heems. Nummer 10 heeft de voornaam Frans.

2004, Harm Boer

De "krantenacties" kan ik mij ...

De "krantenacties" kan ik mij nog goed herinneren, als je in klas 6 zat mocht je meehelpen in de organisatie, ook onder schooltijd. Ik herinner mij ook nog de meeste van mijn meesters en juffen: juffrouw Bronstring, meester Jaap de Groot, meester Mandjes, meester van der Meer en natuurlijk meester Nelissen. Van de meeste klasgenootjes kan ik mij de namen nog herinneren. In enkele gevallen hielp een oude klassefoto van klas 6 nog. Op de foto staan: Hans de Raad, Peter Verhaar, Frans Schuit, Pauk Brock, Michiel Schuitemaker(?), Olaf Meijer, Kuuk (?), Hans van Rooyen, Jeroen Winkelman, Kees Reus, Peter Heemskerk, Herman Assendelft, Ruud Lammers, Jacky Bakker, Teun Meinster, Kees de Greef, Roland van Wieringen, Frans en Kees Caspers, Frans Steffens Peter van der Linden, Rob Dobbe, Guus Höcker en Lowi Otte.

2004, Harm Boer
?