Harald van Leeuwe

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Harald van Leeuwe en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Harald van Leeuwe heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik kwam hier als jong pikkie v...

  Ik kwam hier als jong pikkie van 18 tussen een hoop oude knakkers die zelfs al kinderen hadden, dus de kwajongensstreken die ik op voorgaande scholen zo gewoon was, vielen hier in heel andere aarde. Gelukkig wel een aantal leeftijdsgenoten, zo ook die gozer die zijn hand met een strijkerbommetje naar de maan geschoten had. In de pauze en 'spontane tussenuurtjes' regelmatig naar Scheveningen alwaar ik ooit mijn carterpan onder mijn Golffie vandaan reed zodat de parkeerplaats voor de school aan het einde van de dag een oliebende was geworden.

  2003, Harald van Leeuwe

  De liefste kleuter ooit (ik du...

  De liefste kleuter ooit (ik dus) stond bij juffrouw Keijzer al op de gang, kun je het je voorstellen!?!? Verder leerde Robbert mij mieren en gras eten en ben ik, toen de kleuterschool er op zat, samen met Jane van Ravenswaai naar de Christinaschool gegaan, de rest ging naar de Ducdalf.

  2002, Harald van Leeuwe

  1e klas juffrouw Meijvogel, 2e...

  1e klas juffrouw Meijvogel, 2e klas juf de Ruijter, 3e weer juf Meijvogel en toen 3 jaar lang meester Nederlof, pfffft misschien een beetje veel van het goede! Maar goed, wel ome Willem op bezoek in de eerste voor het 10 jarig bestaan van de school en natuurlijk de gymzaal die afbrandde zodat wij moesten gymmen bij de school te Palestein en ik dus even kon zwaaien naar mijn vriendinnetje die daar op school zat. Verder nog op kamp geweest in een tentenkamp in Lunteren en dan natuurlijk nog de klasgenootjes, Burnie, Alexander, Iwan, Norman, Eriebeer, Smikkelhoofd, Ingrid, Angelique, Joan, Jane, Patoe, Manuela, Sarina, Martine, YeeLing. Toch wel een toffe tijd geweest...

  2002, Harald van Leeuwe
  ?