Ontdek PLUS

Hans Wijk

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Wijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Wijk heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In maart 1958 eerst aan de Marterrade begonnen (2e klas).

  In maart 1958 eerst aan de Marterrade begonnen (2e klas). In de 3e klas bij juffrouw van Dam. De 4e klas was aan De Rade en in de 5e klas naar de Eindstede (weer bij juffrouw van Dam). De nieuwbouw was toen klaar en de school kreeg zijn naam: Kaj Munkschool. In de 6e klas bereidde Busink (schoolhoofd) ons voor op het toelatingsexamen HBS, maar hij was niet de klasseleraar. Er was ook nog meneer Dubbeld. Hij had ook een volleybalclub, waar ik een paar jaar op gezeten heb. Een aardige kerel, maar toen hem het bloed echt onder de nagels weggezogen werd is hij een keer ge-explodeerd. Namen weet ik niet meer zo precies. Jacques Kooijman (kwam van de Antillen, vader zat bij de marine, is als ik me goed herinner, later in Wageningen gaan studeren), Dicky (Richard) van Zanten, Peter Bogaerds, Nicole Brands, Marijke Stalman (organiseerde een toneelvoorstelling in de 5e, vader was een militair), Adri Korporaal, Hanneke Admiraal.

  Kaj Munk school, 1958

  Heb van 1 maart 1956 tot midden maart 1958 op deze school gezten.

  Heb van 1 maart 1956 tot midden maart 1958 op deze school gezten. Het was een school waar ook op 1 maart een nieuw schooljaar begon. Zat al die tijd bij juffrouw van Kekem.

  P. Oosterleeschool, 1956