Ontdek PLUS

Hans Wehnes

Kent 3 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Wehnes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Wehnes heeft 1 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  3 avonden in de week naar school en dan nog vrij veel huiswerk.

  3 avonden in de week naar school en dan nog vrij veel huiswerk.

  Handelsavondschool, 1963

  Het eerste jaar op een depedence aan de Oudengracht.

  Het eerste jaar op een depedence aan de Oudengracht. Een vervallen krot t.o. het Wildemandshofje. Er waren maar twee lokalen beschikbaar met de leraren J.Van Hoven en P.de Rhee Hier zag je 's-morgens de ouwe wijfjes hun po legen in de gracht(of het leek er verdacht veel op) Daarna 2 jaar aan de Vondelstraat. De leraren waren o.a. A.Leek, Th. van Soest, J.Bijvoet.

  St Laurentius VGLO/LAVO/LEA..., 1960

  Geboren in 1948.

  Geboren in 1948. Na de Theresia kleuterschool naar de Aloysius lagere school gedaan. In 1960 naar de VGLO als voorbereiding op de LTS, maar daar bleek dat ik beter de admistratieve richting kon nemen. Dus nog maar 2 jaar LEAO en toen naar de handelsavondschool in 1963. Overdag was ik nodig in het kruideniersbedrijfje van mijn vader op de hoek van de Lindenlaan en het Ropjeskuil. Na de handelsavondschool heb ik Praktijkdiploma boekhouden gehaald en MBA. Intussen was ik gaan werken bij De Moel BV (voorheen De Moel en Hermes) wegenbouw. In de avonduren papieren gehaald voor programmeur IBM 360. In 1978 ben ik bij Kofa Spruyt aan het werkgegaan als Chef administratie. In 1982 ben ik overgestapt maar de Rijkswerf te Den Helder, waar ik begon als eerste medewerker Interne Controle. Na een paar jaar werd gevraagd als Budgetbeheerder. Sinds enkele jaren (2000)zijn diverse onderhoudsbedrijven van de Marine bij elkaar gevoegd. Ik ben nu chef budgetbeheer van de Logistieke dienst afd Facilitair. Iin 2004 staan we weer voor grote veranderingen. September 2005 zijn de defensiebedrijven definitief bijelkaar gevoegd.

  Aloysius school, 1954