Hans van Weerdenburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van Weerdenburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van Weerdenburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik sta op deze foto als de 4e van rechts op de 3e rij van onder.

  Ik sta op deze foto als de 4e van rechts op de 3e rij van onder...wat leuk!!!! Ik herinner mij ook juf. Heijnings nog als een erg lieve juf. en Zuster Clara Barbara als de strenge zuster waar je een beetje bang voor was.

  Jacinta, 1964

  Talrijke leuke herinneringen.

  Talrijke leuke herinneringen. Rob Wevers voor aardrijkskunde natuurlijk en onze reis naar Oostenrijk in de 5e. Dhr. Haanen voor Nederlands en nog veel meer. De bouw en opening van de schoolsoos was zeker ook een hoogtepunt.

  Sint Nicolaaslyceum, 1972

  Ik herinner mij het voetballen op "het landje" De kerstvieringen en het " playbackfestijn" op het eindfeest in de 6e klas.

  Ik herinner mij het voetballen op "het landje" De kerstvieringen en het " playbackfestijn" op het eindfeest in de 6e klas. Klasgenoten als Theo Wiering, Hans de Koning, Rikkie Breuker, Henk Schouten, Marion Marse en Ans ?, Hans Turkenburg, Peter Minnema, Wilma Mons Als leraren natuurlijk Meester Luyken Juf. Muller en Juf. Delfigne

  Maria Immaculataschool, 1966

  ?