Hans van't Hoff

Kent 40 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van't Hoff en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

  Hans van't Hoff heeft 7 klassenfoto's en kent 40 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  Van de tijd, dat ik op de kleuterschool heb gezeten (1946-1948), kan ik me niet zo veel meer herinneren.

  Van de tijd, dat ik op de kleuterschool heb gezeten (1946-1948), kan ik me niet zo veel meer herinneren. In het voorjaar van 1948 zijn we in verband met de werkzaamheden van mijn vader (hij werkte bij de PTT) van Hengelo naar Neede verhuisd.

  2004, Hans van't Hoff

  In april 1972 begon ik als onderwijzer op de driemansschool in Rijswijk (Gld).

  In april 1972 begon ik als onderwijzer op de driemansschool in Rijswijk (Gld). We zaten nog in het oude schoolgebouw aan de Kerkstraat. Hoofd van de school was de heer Van Mourik. De derde leerkracht was mevrouw Van der Sluis. Inmiddels werd begonnen met de bouw van een geheel nieuwe school tegenover de oude. De heer Van Mourik ging in november 1972 met pensioen en werd opgevolgd door de heer Slothouwer. In augustus 1973 werd de nieuwe school feestelijk geopend met een gecostumeerde optocht, spelletjes en straattekenen op het plein. Ik heb een erg leuke tijd gehad op deze school. In juli 1980 heb ik de school verlaten voor een baan bij de Detam in Utrecht.

  2004, Hans van't Hoff

  In augustus 1968 ben ik als onderwijzer aan de Heuvelschool begonnen.

  In augustus 1968 ben ik als onderwijzer aan de Heuvelschool begonnen. De heer Ter Beek (van de aardrijkskundemethode Prop-Ter Beek) was toen hoofd van deze school. In 1969 heeft de heer Ter Beek in verband met zijn pensionering de school verlaten. Hij werd opgevolgd door de heer Alders. Enkele jaren later vertrok de heer Alders en werd de heer Witvoet hoofd van de school. In april 1972 ben ik benoemd als onderwijzer van lagere school De Wiekslag in Rijswijk Gld. Leerkrachten uit mijn tijd aan de Heuvelschool waren de heren Vink, Overbeek en Speksnijder en de dames Kokje en Ten Cate. Ik bewaar nog steeds goede herinneringen aan de Heuvelschool. Een herinnering, die me erg is bijgebleven, is een schoolreis naar Heerenveen. Tijdens deze schoolreis in mei!! hebben we op de kunstijsbaan van Heerenveen geschaatst.

  2004, Hans van't Hoff
  ?