Hans Herwijnen

Kent 1 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Herwijnen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

  Hans Herwijnen heeft 10 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Nima B en C bij het SRM gevolgd en diploma's behaald.

  Nima B en C bij het SRM gevolgd en diploma's behaald. Boeiende tijd gehad en denk met veel plezier terug aan de Woensdagavonden in het WTC in Amsterdam en natuurlijk de werkweekends tijdens de NIMA C opleiding met Prof. Jan Bunt van Erasmus. Eric, Ben, Inge en Fred in mijn studie groepje, gezellige en leerzame tijd!

  2004, Hans Herwijnen

  Wolfers(sport), de Vries (etaleren) Roelfzema en Hoving (directeur), de Neut (Rechts en westkennis), Elkerbout en Vader (Duits), om er maar een paar te noemen.

  Wolfers(sport), de Vries (etaleren) Roelfzema en Hoving (directeur), de Neut (Rechts en westkennis), Elkerbout en Vader (Duits), om er maar een paar te noemen. Een prima tijd gehad en de opleiding is een prima basis geweest! Konden we die nog maar een keertje overdoen!

  2004, Hans Herwijnen

  Mulder was een kanjer die kon er echt wat van.

  Mulder was een kanjer die kon er echt wat van. Verder v.d. Brink, Wolfers voor sport, v.d. Wal, Roelfzema om er maar een paar te noemen. Een prima tijd gehad en de opleiding is een prima basis geweest! Konden we die nog maar een keertje overdoen!

  2004, Hans Herwijnen
  ?