Bekijk het volledige profiel van Hans van der Wiel en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Hans van der Wiel heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Veel namen die ik me nog herin...

Veel namen die ik me nog herinner zijn er niet, maar Wessel Frehe, Dick Vogelezang en Piet Zuidam, Hans Henneveld. Meisjes Anneke Heineke, ... Borst Nelleke van der Reydt. Leuke tijd hebben op de afscheidsavond The Beatles nog geplaybacked op het podium. Leukste leraar was in de zesde klas. Van klas 3 tot 5 had ik mijnheer Sieffers dat was een etter.

2012, Hans van der Wiel

Dankzij deze opleiding kwam ik...

Dankzij deze opleiding kwam ik met een schoolmaatje te werken in Italie. Heb leuke tijd gehad op school maar vooral de stage en werken in het hotel op het doelenplein was super. Heb na mijn terugkomst uit Italie gewerkt in Old Dutch een sterrenrestaurant en daar enorm veel geleerd van Chef Dresscher.

2012, Hans van der Wiel

Helaas is deze schooltijd mij ...

Helaas is deze schooltijd mij bijgebleven door het overlijden van Hans Talle door een noodlottig ongeval met een brommer. Favoriete docent had ik niet vond ze allemaal even erg. Nee niet waar de docent biologie/natuurkunde (d66-er) vond ik aardig. Ook Jan Everse (Feyenoord speler)zat bij ons in de klas. Van de meisjes herinner ik mij alleen nog voornamen. Ria (heeft het meeste indruk op mij gemaakt destijds). Tijdens werkweek is Spruit uit een boom gevallen en brak volgens mij zijn been.

2012, Hans van der Wiel
?