Hans van der Leek

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van der Leek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van der Leek heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mooie jeugd , onbezonnen, apart dorp, nog steeds.

  mooie jeugd , onbezonnen, apart dorp, nog steeds. veel vrienden en vriendinnen groot nostalgisch schoolgebouw Toos de Bree, Eddy, Rob de Nijs Kosters. moest altijd een eind lopen om op school te komen, de sloperij van Hollandia plunderen, nu bekend van Lubbers, en spelen langs de haven, Pier 7 zwemmen

  OLS Het Zaathout, 1963

  vd Bergggg en de Geusss melief bender tussen de middag shoppen in het centrum cheech and chong: tjonge wat hebben we een lol gehad, tentamens voorbereiden in het park, ook hier was ik als lastige puber amper te hanteren, Kwam of op de motor, de auto e

  vd Bergggg en de Geusss melief bender tussen de middag shoppen in het centrum cheech and chong: tjonge wat hebben we een lol gehad, tentamens voorbereiden in het park, ook hier was ik als lastige puber amper te hanteren, Kwam of op de motor, de auto en een enkele keer op de fiets, maar de metro was ook een plek om je huiswerk nog net even aandacht te geven. Haak, en verder ben ik even wat namen kwijt. 't gaat me nu goed; doe weinig met m'n genoten opleiding , heb nog geregeld contact met Henry en wat minder met Peter de Geus. Komt laatst m'n buurman tegen (MIke Scheepstra) en heeft ook hier op school gezeten, woont al 12 jaar twee huizen verder... (vrijstaand)

  1e Middelbare Technische Sc..., 1977

  begonnen op houten gebouw, later in stenen gebouw tussen in zat de holwinde voor meiden.

  begonnen op houten gebouw, later in stenen gebouw tussen in zat de holwinde voor meiden. Daar zat ik dan te zitten, vaak naast een meid, want ik wist toch niet wat ik daarmee moest beginnen. Was het niet Sandra Orth (Sammie) of Sylvia Verweijen. allebei kanjers van de school en ik zat daarnaast, of was het voor dat eeuwige blikkie of zakkie chips?, was niet absoluut de braafste en lapte heel wat regels aan de laars. helaas(?) de mavo niet afgemaakt, en toch wat bereikt. zie ik nog bekenden? weinig. Met sylvia een tijd goed kontakt gehouden en zo nu en dan kom ik ineens een (oude) bekende tegen. Ach; alles went en slijt. Nu gelukkig samen met het meisje en twee kinderen.

  Einstein Lyceum OSG, 1972

  ?