Hans van der Boom

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van der Boom en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van der Boom heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 jarige HBO opleiding biochemie, en zoals een goed analist betaamt, beide jaren in duplo gedaan (mede door een lange ziekteperiode).

  2 jarige HBO opleiding biochemie, en zoals een goed analist betaamt, beide jaren in duplo gedaan (mede door een lange ziekteperiode). Organisch scheikunde praktijk in Blauwe Chemie, waar de zaalafzuiging het beter deed dan de zuurkasten, met als gevolg altijd hoofdpijn na de les. In de pauzes bij Bokhoven met Erik en Yvonne warme chocolademelk met gebak halen. 2e klas aan de Rontgenweg, en stage lopen bij TNO in Rijswijk.

  Van Leeuwenhoek Instituut, 1980

  Wel heel erg lang geleden.

  Wel heel erg lang geleden... 2 schoolpeinen, een naast de school en eentje achter, met zandbak. Ballonen-actie tijdens opening winkelcentrum In den Boogaardt. 2 klaslokalen en een soort gymzaaltje ? En natuurlijk juf v.d. Wees. Veel klasgenootjes doorgestroomd naar de Gerbrandyschool.

  De Hummelhoek, 1966

  2e en 3e HAVO aan Jacob van Offwegenlaan, achter het politiebureau.

  2e en 3e HAVO aan Jacob van Offwegenlaan, achter het politiebureau. Van de lessen kan ik me weinig meer herinneren, behalve dat tijdens de godsdienstles de krijtjes en bordenwissers door de klas vlogen. IJsjes halen in de Willemstraat, met Dick, Marieke en Joke ! Automaat met chocolademelk en tomatensoep.....soms chocoladesoep ! 3e klas naar Luxemburg, Europees parlement bezoeken. Via Belgie (Brussel) met een bus met te weinig beenruimte naar Luxemburg. Op terugweg grotten van Remouchamps en de watervallen van ?? bezocht. 4 HAVO op de Volmerlaan, van dat jaar kan ik me weinig herinneren, behalve dan dat ik ben blijven zitten. Het volgende jaar 4 HAVO in de klas bij Harry de Koff, Peter de Groot, Remi Wagenaar, en natuurlijk vele anderen. Actie voor Tanzania. Personeelsvereniging Independa, Schoolavonden in de Kruisvlag, soms met live muziek. 5 HAVO, tentames, SO's, MO's en examen, uiteindelijk met 2 vijven (Nederlands en Engels) toch geslaagd !

  CSR Christelijke Scholengem..., 1974

  ?