Hans van der Bijl

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van der Bijl en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van der Bijl heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De week van de LVA verkiezingen was altijd leuk.

  De week van de LVA verkiezingen was altijd leuk. Eén van de partijen is me wel bij gebleven en dat was Lippen. Omgekeerde auto's op de parkeerplaats, een ingepakte school, ontvoerde leraren! Andere herinneringen zijn chocomelk en speculaas rond sinterklaas, 25 piek beloning als je met softbal de bal over het hek de woonwijk in sloeg, katechese les bij Verlaan, Maatschappijleer bij 'Rode' Vera, Reis naar Berlijn om toch een stukje muur te scoren... De eigenzinnige Frau Van der Waal (lerares Duits) in een groene kever Cabrio. De filmliga waar toch een aantal legendarische films is vertoond als Crease, Blues Brothers. Optreden van Peter Faber, Jules Deelder... en natuurlijk de feesten!

  S. Adelbert College, 1980

  Ik herinner me nog dat we in de laatste jaren Mathieu Snijders als leraar hadden.

  Ik herinner me nog dat we in de laatste jaren Mathieu Snijders als leraar hadden. Onze musical ging over een circus, waarvan de volgende kreet bij mij is blijven hangen: En wie kan alles weer opruimen? Zuigfles! (gespeeld door Tonny Koot).

  Willibrordschool, 1976

  ?