Hans van den Bergh

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van den Bergh en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans van den Bergh heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heb hier naast mijn luchtmachtbaan MAVO D in de avonduren gedaan.

  Heb hier naast mijn luchtmachtbaan MAVO D in de avonduren gedaan. Wilde toen nog HAVO / VWO doen, maar kreeg andere baan in het westen. Ben nog effe alle namen kwijt, maar heb het een erg plezierige tijd gevonden, ik slaagde met gemiddeld een 9 op alle vakken.

  Fries Avond College, 1989

  Klasgenoten: Albrecht Bloemhof, mijn hash-maatje, Loek Sopamena, Rob Diekman, Henkie Rinsma, .

  Klasgenoten: Albrecht Bloemhof, mijn hash-maatje, Loek Sopamena, Rob Diekman, Henkie Rinsma, ... Leraren Jeen van den Berg (heb ik nog schaatsdiploma van), Veldkamp, Vellema, die hebben we een keer zo gek gekregen dat-ie een pruik opzette, Hospes voor Duits, Wegerif was adjunct o.i.d. later komen er wel meer herinneringen bij, hoop ik...

  lts, 1974

  Ik hoefde op de Populier niet meer terug te komen, ik was wat te wild.

  Ik hoefde op de Populier niet meer terug te komen, ik was wat te wild. Goed en wel aan de tweede klas op de LTS begonnen, zijn we later verhuisd. Korte tijd (augustus - december) op deze school heb ik niet veel herinneringen aan. Wel enkele klasgenoten. zoals Thijs Kleindijk, Robbie Choeni, Willem van leeuwen, Iwan Nash, Sezai Topuz. Mijnheer Swart gaf rekenen en die is me het beste bij gebleven.

  2de Technische School, 1974

  ?