Hans van den Berg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans van den Berg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Hans van den Berg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat een jaar op het Corderius, woonde ten huize van mijn oom en tante Verdouw in de Emmalaan en raakte in klas 6gym bevriend met de leden van de Fam.

  Ik zat een jaar op het Corderius, woonde ten huize van mijn oom en tante Verdouw in de Emmalaan en raakte in klas 6gym bevriend met de leden van de Fam. Zwart van de Beekensteinselaan. Wim de Vries (geen klasgenoot maar een bekende Corderiaan) was daarnaast mijn bijzondere vriend. Wim is twee jaar geleden overleden maar leeft in mijn gedachten voort!

  Corderius college, 1967

  Voetballen op het museumplein en op het pleintje tegenover Marcanti Mevr.

  Voetballen op het museumplein en op het pleintje tegenover Marcanti Mevr. Ubbens, gaf Frans, heeft iemand nog haar schriftje met uitdrukkingen die je moest onthouden: si = ja, of, zo, al, niet; se = worden, gaan, zich, elkaar, nou ja zoiets. En: un temps en France, nous nous trouverons des amis pour nous aider.... Rector voor de tijd van Gilhuis, ik ben z'n naam even kwijt, gaf een dag vrij als hij, z'n vrouw of z'n hond jarig was! Gilhuis: eigenwijze man van buiten A'dam. Begreep er niets van. Ruzie met Marinus Marinus die Lord of the Rings aanprees: elke dag snel naar huis om verder te lezen. Groet, Hans

  Christelijk Lyceum, 1961

  ?