Hans Tibboel

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Tibboel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Tibboel heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de 4e klas leerde ik van dhr.

  In de 4e klas leerde ik van dhr. Wijma (?) een liedje over Ellert en Brammert. Toen ik met mijn gezin op vakantie in Drente was leerde ik mijn kinderen het liedje weer. Ik de 6e klas bij dhr. Bakker hadden we met gym of slagbal of moesten we met hem een rondje over de hei hollen (wat had ik een hekel aan die gymlessen). Als je me toen verteld had dat ik later wel lopen van 10 Km zou lopen (de Sluizenloop in Nieuwegein heb ik ondertussen al meerdere keren gedaan), dan zou ik je toen niet geloofd hebben.

  Lwj van Hasseltschool, 1965

  Iedere maandag ochtend begonnen we met de hele school in de kerk welke naast de school stond.

  Iedere maandag ochtend begonnen we met de hele school in de kerk welke naast de school stond. Juffr. Kogel (Frans) met haar bandrecorder was vaak het slachtoffer van plagerij (wat kon ze leuk kwaad worden), tevens moest je bij haar niet vooraan zitten want ze sprak nogal met "consumptie". In de 3e of 4e klas moesten we voor een bepaalde les naar de dependance in Kerkelanden. Dit gebouw was rijp voor de sloop en wat was het er 's-winters koud in de klas (we hielden onze jassen, mutsen hen handschoenen aan). Ik heb achteraf best wel een leuke tijd op deze school gehad.

  Jhr. Mr. de Savornin Lohman, 1971

  Op deze school heb ik het leukst gehad.

  Op deze school heb ik het leukst gehad. Ik heb er veel geleerd wat ik later goed kon gebruiken. Ik herinner me "ome" Wout (dhr. Weener) nog goed en de eerste soldeeropdracht (een telefoonkiezer). In de 2e klas leerde ik mijn vrienden Cor en Johan kennen. Met I-3 hebben we in november 1977 een te gekke werkweek in Londen gehad

  Gooise Middelbare Technisch..., 1975

  ?