Hans Strik

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Strik en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Strik heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb maar 8 maanden in de 1e klas gezeten.

  Ik heb maar 8 maanden in de 1e klas gezeten. Toen zijn we naar Vlaardingen verhuisd. Er zat een jongen bij me in de klas die ook Hans Strik heette!! Heeft maar 1 uurtje geduurd, toen moest hij naar een andere klas.

  Titus Brandsmalyceum, 1961

  Vriendjes: Willem Hans Pasteuning, Harry de Winter, Ferdy Ploeger.

  Vriendjes: Willem Hans Pasteuning, Harry de Winter, Ferdy Ploeger. En ook vriendinnetjes! Hanneke Postumus, Margreet Habing. Leraren die ik me kan herinneren waren Dubbeldam (trouwde geloof ik met een juf), Prak, Verbeek (het hoofd), Klem. Ik woonde aan de Industriesingel. Ik herinner me nog dat er een Hongaarse jongen (Janusz??) op school kwam n.a.v. 1956. Na 1 jaar Titus Brandsmalyceum (Pater Tiecke!!) ben ik verhuisd naar Vlaardingen.

  Oranje Nassau School, 1955

  Bijzondere tijd geweest met als hoogtepunten: Wiskunde van Tazelaar die ontzettend kon opscheppen over zijn Volkswagen (kever).

  Bijzondere tijd geweest met als hoogtepunten: Wiskunde van Tazelaar die ontzettend kon opscheppen over zijn Volkswagen (kever). Gevleugelde uitspraak van hem: Honden, het hok in!" Scheikunde van (Cootje) Schepen, veel praten over voetbal. En niet te vergeten de reis naar Parijs met zijn onafscheidelijke assistent, "meneer" van der Beek. Beste vrienden: Piet Keizer, Pieter Boorsma, Ed Wapstra.

  Groen van Prinstererlyceum, 1962

  ?