Hans Stienstra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Stienstra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hans Stienstra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Juffrouw Aalbersberg zal ik no...

  Juffrouw Aalbersberg zal ik nooit vergeten (ik zal maar niet vertellen waarom)... Na de eerste klas verhuisden wij naar Overschie.

  2004, Hans Stienstra

  Na een jaar ULO ging ik niet o...

  Na een jaar ULO ging ik niet over. Mijn ouders lieten me testen en ik moest toen naar de LTS. Meneer Schaddee was het daar niet mee eens. Hij vond het beter dat ik een jaartje over deed. Ik was nog wat jong. Achteraf denk ik dat hij gelijk gehad heeft. Met de techniek heb ik vrijwel niets gedaan.

  2004, Hans Stienstra

  Meester Warnaar mocht ik graag...

  Meester Warnaar mocht ik graag. Hans van Otterloo kon heel goed psalmen uit zijn hoofd leren. Bovenmeester Krijn van Noordwijk. Hij vond altijd dat ik te vaak "wat zegt u" zei. Mijn gehoor is tot op vandaag nog steeds niet geweldig. Mijn schoolvrienden waren Henk van Noordwijk (zoon vd bovenmeester) en Wim Dijstelbergen. Wim was een soort Willy Wortel (heel interessant). Wim maakte radio's en raketten. Als een van de eerste had hij thuis TV. Lekkere zwarte bessen naast het schoolplein. Met het pontje naar Van den Burg's Borstelfabrieken. Bruin Moes was eerst een vechtersbaas maar later was hij toch wel aardig. Schoolradio werd verzorgd door een andere Willy Wortel (zelfbouwradio met speaker) had ook een grammofoon bij zich...

  2003, Hans Stienstra
  ?