Hans Steinvoord

Kent 7 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in Salzhausen, Duitsland

  Bekijk het volledige profiel van Hans Steinvoord en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Hans Steinvoord heeft 6 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik was niet niet zeker van de naam van deze kleuterschool, maar ik herinner mij nog de lange weg langs het water en het 'zandlandje'.

  Ik was niet niet zeker van de naam van deze kleuterschool, maar ik herinner mij nog de lange weg langs het water en het 'zandlandje'. Verder kan ik mij niet veel meer van deze kleuterschool herinneren. Ik was bij juffrouw Udo in de klas en wij zaten in een hoekklas van het gebouw, wat eigenlijk een soort van handwerk lokaal was. Eigenlijk was het klaslokaal te groot, hoewel wij met zeer veel kinderen in deze klas waren. Het was het jaar van een geboorte golf na de tweede wereld oorlog en een groot gebrek aan kleuterschool plaatsen. In 1952 zijn wij naar Amsterdam Noord - Terrasdorp - verhuisd en ik moest natuurlijk ook van kleuterschool veranderen. Ik ben bereikbaar via mijn Email adres: steinvoord at web.de

  Kleuterschool de Bonte Specht, 1951

  Email adres: steinvoord at web.

  Email adres: steinvoord at web.de. Als lerares herrinner ik mij nog Mevrouw de Bruin, wat was zover ik weet ook het hoofd van de school.

  Kleuterschool de Kievietsbloem, 1952

  Email adres: Leraren heer de Boer voor Duits en de Heer Bamberger voor boekhouden.

  Email adres: Leraren heer de Boer voor Duits en de Heer Bamberger voor boekhouden. Mevr. Jellema voor Engels, die zelfs mijn eerste baan bij een franse bank heeft bezorgd. Mevr. Takes en natuurlijk de heer Bosman voor aardrijkskunde en als schoolhoofd. S.A.L.V.O Schoolvereniging met de afd. CODA Ballroomdancing bij de heer Barbé - een belevenis voor die tijd!

  Adema van Scheltemaschool, 1959

  ?