Hans Smit

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Hans Smit heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  De Boskamp is een oud concentratiekamp geweest in WO II.

  De Boskamp is een oud concentratiekamp geweest in WO II. In een semi militair regiem werd er in 1973 nog les gegeven. Directeur in die tijd dhr Scholtes, met een internaats adjudant Ligteringen en zijn vrouw het hoofd van de interne dienst. Voornoemde drie personen waren beslist niet mijn favorieten gedurende het opleidings jaar. Ik zat in de lichting 62 b geloof ik. Wel toffe lui waren de brigadier Smit, de adjudant Kooijman en Hogerwaard de sportdocent.

  2005, Hans Smit

  Vanuit Spoorwijk fietste ik altijd met Kees Twilt naar school.

  Vanuit Spoorwijk fietste ik altijd met Kees Twilt naar school. Mijn vrienden waren Daan Zeldenrijk en Gerard Bastiaans. Later heb ik in mijn werk nog wel eens contact gehad met Jan Kikkert. Peter van Olst en Leo Troost heb ik ook nog wel wat herinneringen aan, maar Lissie van Rijswijk is mij toch ook wel goed bij gebleven.Gek he.

  2005, Hans Smit

  Tot op heden weinig herinneringen aan.

  Tot op heden weinig herinneringen aan. Weet dat wij veel Yvanhoe speelden op het schoolplein, maar dan houdt het ook op. Ik heb nog wel een klassenfoto uit die tijd. Die zal ik opzoeken en plaatsen. Misschien dat er wat reacties op komen van mensen die zichzelf herkennen.

  2005, Hans Smit
  ?