Bekijk het volledige profiel van Hans Siteur en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Hans Siteur heeft 9 klassenfoto's en kent 56 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Richting Elektrotechniek, lera...

Richting Elektrotechniek, leraren van Pelt, Knol, Dubbeldam en Krapels. Klasgenoten o.a.: Ruud de Vos, Jan Rotsteeg, Rob Zebregs, Herman de Visser, Rene Timmerman en Koos Snijders. In het laatste jaar op vrijdag vaak met een groepje bij "'t Fust" tussen de middag een whiskey drinken om een hele middag tekenen door te kunnen komen. Reactie van Krapels: "Zo heren, hebben we weer gezopen!"

2003, Hans Siteur

Kwam hier in 1958 in de eerste...

Kwam hier in 1958 in de eerste klas bij jufrouw Ockers.Andere namen van leerkrachten die ik mij herinner zijn:jufrouw Richters, meneer Bestebreurtje en natuurlijk het hoofd der school Dhr. Hogenbirk (reed in een Ford Taunus en rookte Roxy sigaretten) Namen van klasgenoten: Ronnie van Rouwendaal, Peter van Heemst, Rudolf Akkerhuis, Aad van Driel, Magda Waverijn, Cora van Asperen, Coby Landman, Hennie v.d. Meulen, Han Klaassen.

2003, Hans Siteur

Op deze school heb ik klas 1 t...

Op deze school heb ik klas 1 t/m 3 van de MULO gedaan. Het hoofd van de school was toen Dhr. Verhaar. Had een bloedhekel aan de franse lessen van Willemsteijn. Kan me ook nog goed de lessen en de huiswerkcursus van die driftkikker Luyten herinneren. Klasgenoten waren o.a. Bert de Haas, Bert Sligter, Jaap Sneep, Jan Jaap v.d. Broek, Ingrid Wardenaar, Coby v.d. Kraan, Kees Bouters.

2003, Hans Siteur
?