Hans Roukens

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Roukens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Roukens heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ging meestal op de fiets naar school met Guus Gustafson voorop en Rex Bingley achterop.

  Ging meestal op de fiets naar school met Guus Gustafson voorop en Rex Bingley achterop. Naast mij zat een Rein, zijn achternaam weet ik niet meer, achter mij Remy Poppe, die heel goed kon tekenen en Adriaan van Tholen. Ook herinner ik mij Henk en Paul Kramer, Leendert Janzee, die toen al een buitenbeentje was, Ferry Hoekstra, Nico de Drijver, Goof den Toom, die linkshandig was en persé moest leren rechts te schrijven, Hinne Huitema, Koos Sparreboom. Als leerkrachten herinner ik mij juf Smit, de heren Kunst, De Vries, de bovenmeester en Wiersma. Ik heb er ook nog 3 jaar Franse les gehad van mijn bijna naamgenoot dhr. Berend Jan Christiaan Roukes, die helemaal uit Groningen kwam.

  ericaschool, 1946

  De heer I.

  De heer I. Baart en George Garbe waren mijn favoriete leraren, hoewel ik met allen een prettige ervaring heb gehad. Alleen met de concierge had ik wel eens problemen, maar hij wel leuke dochters. Schoolliefdes waren er helaas niet door het ontbreken van vrouwelijk schoon. De school was een houten noodschool aan de Hoofdsteeg. Er staat nu de grote openbare bibliotheek

  Christiaan Huygensschool, 1952

  ?