Ontdek PLUS

Hans Priem

Kent 13 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Priem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Priem heeft 6 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging om met Freddie Bol.

  Ik ging om met Freddie Bol. Hij woonde toentertijd in de Meidoornstraat - Waddinxveen. De eerste klas was B 1 C en de tweede klas was B 2 D. We werden opgeleid tot bankwerker. Leraren waren Dhr. Schotel (Tenisch Vaktekenen) Dhr. Possie (Wiskunde) Dhr. Mijnbeek (Smeden) Dhr. Steketee (Bankwerken) Dhr. Dies (Gymnastiek) Dhr. Bos (Bankwerken) Dhr. Piersma (Wiskunde)

  Lagere Technische School (L..., 1956

  Mijn vrienden waren, Dik Harthoorn, Gerrit Miedema, Henk Bakker, Cor Otten, Marius de Riet.

  Mijn vrienden waren, Dik Harthoorn, Gerrit Miedema, Henk Bakker, Cor Otten, Marius de Riet. Magda Neugebauer was één van de mooiste meisjes van de klas. Dik was een zoon van Meester Harthoorn. Ook speelden we vaak met de jongens uit de klas voetbal op het toen nog braak liggende industrieterrein tegenover de Onder de Boompjes. Meester Meyer die als je ondeugend was geweest zei: "pak je cijferuurtje maar" Je had toen helaas ook het verschil tussen Synodalen en Vrijgemaakten en dat merkte je soms bij sommige leerkrachten. Sommigen hebben daar zelfs een lichte "trauma" aan overgehouden.

  Johannes Calvijnschool, 1950