Ontdek PLUS

Hans Pot

Kent 29 personen

Getrouwd , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Pot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Pot heeft 14 klassenfoto's en kent 29 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Interessante interlude.

  Interessante interlude. Dat je voor zulk werk nog betaald wordt ook.Kan me eigenlijk alleen de klas van Hennie, Bertha, Martha, Jansje enz. herinneren. Ik denk dat ik in die tijd te druk bezig was met de verbouw van die oude boerderij in Zwartewatersklooster. Verder natuurlijk, "Willempie", de enige direkteur die ik ooit ontmoet heb die geen auto reed. Overal op de brommer naar toe. Heb altijd het vermoeden gehad dat Andre van Duin daar wind van had gekregen en daar zijn typetje op gebaseerd heeft. Vraag me af of Willem van Dijk daar ooit nog royalties van gekregen heeft.

  Huishoud- en Nijverheidssch..., 1975

  Eerste school waar ik les gegeven heb.

  Eerste school waar ik les gegeven heb. Regelrecht uit militaire dienst. Zo groen als gras met een tukkers dialect zo zwaar dat je amper voor vol werd aangekeken. Dat de club van de Govert Maan het toch deed betekent alleen maar dat dit een geweldig jofel team was. Nella, Dieuwke, Tonni, Hilde(?), Teunie, Martin,Renee, en niet te vergeten Wim en Jaap bedankt. Veel gewandeld in Vlaardingen en omgeving. 5 kilometer meestal met een steeds groeiende groep kinderen. Had er langer moeten blijven, maar ik vertrouwde de lucht er niet erg. Als de wind zuid was, kwamen de meiden met gaten in nylons op school. Kan niet gezond geweest zijn. Was de tijd dat je nog in een uur van Zwolle naar Vlaardingen kon rijden.

  Govert Maanschool, 1965

  Teveel om op te noemen.

  Teveel om op te noemen. De leerlingen waren geweldig. Als iedere leerkracht zulke leerlingen had was er nooit meer iemand overspannen. Ik had achteraf natuurlijk nooit uit Apeldoorn weg moeten gaan. Meneer Simons ( een schat van een man) was meen ik al aardig op weg naar zijn pensioen en ik had misschien hoofd kunnen worden (later in Wageningen geworden). Wat een rustig leventje zou dat geweest zijn(!!) Geweldig personeel, Hans Roozeboom,geweldige collega en vriend, Paulien Merison, schat van een meid, wie weet als ik niet gegegaan was.?? maar dan Merison sr als schoonvader?? I don't know... "Pot, jij bent een leperd, net genoeg gedaan om een voldoende te halen, en niks meer." I really liked Merison though en I did like his daughter. Maar ja,.. En dan Annelies !! niet met een normale pen te beschrijven, het type dat iedereen graag als vriend(in) heeft... Maar ja die andere Hans ging ook weg en ik vraag me af hoe lang Paulien en Annelies nog gebleven zijn. 't Was ook de tijd om de PPR van de grond te krijgen. Tjonge wat een gesjouw. Toch wel erg benieuwd waar iedereen nu zit en hoe gelukkig. Reinie heb ik een tijdje bij gehouden, van Joke kreeg ik nog wel eens een e-mail. Hoorde Beppie dit ondermaanse al een tijdje geleden verlaten heeft. Die zie ik later nog wel terug. En hoorde een tijd terug dat Marion erg ziek was. Hoe is dat afgelopen. Heeft Jaap zijn patatkraam nog geopend?

  Koningin Emma, 1967