Hans Piek

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Piek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Hans Piek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Omdat op de school ook een aantal gasten zaten van de Leo Stichting was het nog wel eens feest want die gasten durfden meer dan wij als brave achterhoekers.

  Omdat op de school ook een aantal gasten zaten van de Leo Stichting was het nog wel eens feest want die gasten durfden meer dan wij als brave achterhoekers. Blom nam er nog wel een eentje appart in zijnlokaal. Zoe die nu ook niet meer moeten proberen. Dan hadden we ook nog die gestoorde muzieklaar. Dit had de installatie van de eeuw en daar ging die het hele land mee daar in z'n rode Daf33 Groetjes, ************

  2005, Hans Piek

  Wintermans: maffe lange slungel, Krukkert: streng, Juffrouw Boenk ging de panties in de klas ophalen en vond het maar vreemd dat de klas daar om moest lachen.

  Wintermans: maffe lange slungel, Krukkert: streng, Juffrouw Boenk ging de panties in de klas ophalen en vond het maar vreemd dat de klas daar om moest lachen. Groetjes, *************

  2003, Hans Piek
  ?