Ontdek PLUS

hans petrie

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hans petrie en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  hans petrie heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van deze school weet ik weinig.

  Van deze school weet ik weinig. We waren net in de nieuwbouw woning in de Hollemanstraat komen wonen. Was toen nog erg ruig de De weg langs de school was nog zand en aan de nobelweg liepen koeien die ik wel eens los heb gelaten. Op de dijk waar nu de gooiseweg loopt liepen paarden van de aardappelhandel het Scheepje. Heb er 2 jaar op gezeten in de 5e en 6e klas.

  Willem van Outshoornschool, 1959

  Ik weet weinig nog van die tijd.

  Ik weet weinig nog van die tijd. De klassen waren groot in mijn gedachte maar ben pas nog eens langs geweest dan valt het toch mee. In de Falckstraat zar een banden bedrijf die banden opsneed. Op de hoek zat een Kroeg waar we op woensdag en zaterdag de eerste kinderprogramma's op TV konden zien.

  Kleuterschool De Hyacint , 1952

  Ik woonde in de Huidekoperstraat bij de Fackstraat.

  Ik woonde in de Huidekoperstraat bij de Fackstraat. Er was op een gegeven moment geen ruimte op school waardoor wij met de klas naar de prinsengracht moesten. Daar had de school een lokaal gehuurt. elisabeth wolffschool prinsengracht-hoek vijzelstraat

  Zacharias Janssenschool, 1954