Bekijk het volledige profiel van Hans Nuytinck en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

Hans Nuytinck heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik kwam op deze school terecht...

Ik kwam op deze school terecht door een verhuizing vanuit Terneuzen en begon in klas 3 van het gymnasium. Ik had moeite om me aan te passen doordat ik op het bourgondische en typisch Vlaamse Janseniuslyceum in Hulst had gezeten en erg moest wennen aan de nuchtere, veel meer typisch Zeeuwse en hoekige stijl van Goes e.o. Toch heb ik goede herinneringen aan dhr. Izeboud (wiskunde), dhr. Slabbekoorn (natuurkunde), dhr. Hoek (scheikunde), dhr. Bril (aardrijkskunde), dhr. Dekker (Engels), Alef Kluiver (Latijn), dhr. Molendijk (Grieks) en dhr. de Bruin (Duits), en natuurlijk aan mijn klasgenoten Cees de Regt, Gert-Jan van Ommeren, Cees-Jan van Westen, Jan de Klerk, Janneke van der Schee, Riet Sandee, Marcia Visser, Aart van Bochove, Jannie de Koster (en haar sluikse liefde voor Alef Kluiver), de vroeg versleten August de Kam, Daaf Louwerse, Wibo Koole, Jaap Koole, Krijn Coppoolse, Bram, wiens achternaam ik niet meer weet, (zat altijd naast Aart) Gijs de Koning, Hans Mol, die een eindexamenfest organiseerde zonder dat ik ervan wist, en de rest ben ik vergeten.

2004, Hans Nuytinck

Juffrouw de Block (1e klas, ha...

Juffrouw de Block (1e klas, had trommelstokvingers van het aanwijzen op het schoolbord, en ze had een ronde monharmonika om de toon aan te geven bij muziekles), Walter van Alphen had ik als onderwijzer in klas 2 en 3; is hij niet veel te vroeg door een ongeval om het leven gekomen? In klas 4 natuurlijk dhr. Pijma, die garant stond voor mijn eerste bijverdiensten, als ik een kwartje van hem kreeg door boodschappen voor hem te doen. In klas 5 dhr. Peter Everaert, aardige man. In klas 6 dhr. Meert, die me meer om boodschappen stuurde dan dat ik iets van hem geleerd heb. Van mijn klasgenoten herinner ik me Paul Smolders, die altijd met me wedijverde, Alwien Bogaert, Tonny Vermeire, Luuk Smits (iets te mollig), Mario Willems (van De Bokser), Wim Galle, Theo Calle, Chris Edwards van Muyen, Frank Salomon, Tony Engels, Anton de Wael, Rein Harms, Egbert-Jan van Hasselt, Peter Standaert (die voor mijn ogen zijn onderarm brak op de kermis). Vooral heb ik leuke herinneringen aan de toneelstukken die we instudeerden rondom Sinterklaas en Kerst, o.l.v. dhr. Pijma, en vooral de keer dat we in het Patronaatsgebouw voor de bejaarden het stuk "De drie rovers" speelden met Alwien, Bas Hofman en ikzelf als rovers. Achter de coulissen donderde met veel geweld per ongeluk een zware balk om, die Alwien een welgemeende GVD ontlokte, tot groot plezier van alle oudjes en meneer pastoor die op de voorste rij zat. Ze dachten dat het bij het stuk hoorde......

2004, Hans Nuytinck

mijn verliefdheid op Marijke H...

mijn verliefdheid op Marijke Herman uit Axel; is pas overgegaan na verhuizing naar Goes in '69!! Marijke, hoe is het met je??

2004, Hans Nuytinck
?