Hans Molenaar

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Molenaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Molenaar heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam op school in 3C1.

  Ik kwam op school in 3C1. LERAREN:Entrop(Natuurkunde),Herlaar en Nagelkerke(Gym), Vogelzang(Nederlands), Otten en v/de Wel(Praktijk Brood/Banket). KLASGENOTEN:Jan Vuijk, Harry van Klaveren, Michel Maguinee, Cor Smitskamp, René van Rooijen, Pierre(De Hagenees!),

  Poort Christelijke Technisc..., 1976

  Een hele woensdag oude kranten inzamelen op de fiets, tjee wat heb ik mij het apelazarus gefietst zeg! En dat voor een kaartje om een film te kijken op zaterdagmiddag.

  Een hele woensdag oude kranten inzamelen op de fiets, tjee wat heb ik mij het apelazarus gefietst zeg! En dat voor een kaartje om een film te kijken op zaterdagmiddag.... De koffieman helpen voor een blokje om rijden met de bestelbus. De concierge speelde altijd voor Zwarte Piet tijdens het Sinterklaasfeest. Hij opende dan een luchtrooster in de klas en strooide daar pepernoten door. Overblijven, en dan kreeg je grote ronde winegums van broeder Bernardinus. Ik ruilde vaak m'n brood met kaas, met een jongen die had speculaas op brood. Ik heb er maar 3 jaar op gezeten, daarna naar een school dichter bij huis gegaan. Ik zat in de 2e klas bij juffrouw Rijven-Swinkels en 3e bij Juf Bello, de 4e bij broeder Viventius. Klasgenoten: Kees Schrader, Peter Deelen, Miguel Arrebola, Jos van Kan, Mirjam Martens, Rob Klis, Michel Maguinee, Peter Roos, José (mijn vriendinnetje.......). Wie maakt de lijst compleet?

  Nicolaas school, 1970

  Een paar namen die ik nog weet zijn: LERAREN: De Boer(Woonde op de boot), Goris(Adjunct Directeur), Vreeswijk(Directeur), Hoogakker(Klasseleraar), Boon(Havenleer), McClean(Engels), Mw Braaf(Biologie), Gelderman(Metaal en vrije Expressie), Longyroux(Houtb

  Een paar namen die ik nog weet zijn: LERAREN: De Boer(Woonde op de boot), Goris(Adjunct Directeur), Vreeswijk(Directeur), Hoogakker(Klasseleraar), Boon(Havenleer), McClean(Engels), Mw Braaf(Biologie), Gelderman(Metaal en vrije Expressie), Longyroux(Houtbewerking), v/d Wekke(Sportleraar, en was ooit keeper bij Excelsior), Hafka(Sportleraar), Ouwens(Muziek en was coach bij Tranzol-RZ basketbal), Ome Joop de concierge. KLASGENOTEN: Karin Dirks, Monique Bekker, Remo Terpstra, Rini Lotte, Cock Vielvoye, Peter Bijns, Martin Luitwieler, Ron Arts, Wim Krikke, Peter Bierens, Aadje Hommel, Sandra, (Agnes, zij kon mooi trompet spelen). Lunchen heette toen "Mopperen" een oude haven term. Ik weet ook nog dat er een paar meisjes in Hoogvliet woonden. Het was het laatste jaar op de boot. Na de zomervakantie zouden ze naar de nieuwe lokatie gaan. Ik ben er toen af gegaan en ging naar een technische school om Brood en Banketbakker te worden. Nu ben ik machinist bij NS-Reizigers. Dus..................ook na de Jan Backx kan het toch nog goed met je aflopen! Ik ben getrouwd en heb 2 kindertjes. En wij wonen in Hoogvliet.

  haven en vervoerschool Jan ..., 1973

  ?