Hans Middelbeek

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Middelbeek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Middelbeek heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Enorm gelachen en daardoor niet serieus genoeg geweest.

  Enorm gelachen en daardoor niet serieus genoeg geweest. Met Paul Frans, Rob Eedens, Eric vd Meer, Bert Kosters, Caroline Bloemhof, Saskia..... Hele leuke herinneringen aan de groep waar we mee omgingen. Pyama feest in Heiloo bij?? Sommige spreek ik nog wel eens. Tijd voor een reunie??

  de Waegh Gemeentelijke Econ..., 1985

  Maar 1 jaar op gezeten, meteen examen met pretpakket.

  Maar 1 jaar op gezeten, meteen examen met pretpakket. Prachtige tijd in Parijs gehad met Rob Eedens, Gerard Thool, Koen Bier, Filip Buis, Michel Henneman, Mireile Bakker en Angelique en (door Parijs)natuurlijk tot over mijn oren verliefd op Margreet vd Made. Ruim 1 jaar dikke verkering mee gehad, leuke dingen mee gedaan, onmogelijke liefde achteraf. Vethaak met z´n kleppers, wat een apparteling. Toch nog geslaagd zonder het verdiend te hebben. Maar om nu de Mavo in 6 jaar te doen vond ik een beetje te ver gaan.

  Bram Daalder MAVO, 1984

  Wat een feest.

  Wat een feest. Na de brugklas op de jan van scorel, nu M2a met Duits van Jansen. Geweldig!! De eeuwige zittenblijver Tjerk v Kuppeveld en Marco Drupsteen maakten dat feest compleet. Arme Ronald met zijn baard in de keel. Erik Doeselaar, Geert ´t Jong, Martin Smit. Karin en ... En dan natuurlijk Guda Ouwens. Als ik daar weer aan denk. Samen met Rob Eedens nog jaren scholen gedaan. Wel blijven zitten voor het eerst. Daarna met Klaas de Wit en Jeroen Loermans, onvergetelijk gelachen. Robert Thepen en Steef Mulder met Petra (dikke verkering) Rony Best (later Arends) Henk... wat een mannetje was dat. Natuurkunde met Koopman, z´n auto in de sloot. Helemaal blauw van het lachen. wat heeft die man het slecht gehad met ons. Veel nablijven bij Goedknecht. Vele verkeringen gehad op deze school, de een wat langer als de andere, Gabrielle was de eerste waar ik bleef slapen zonder dat m´n moeder dat wist, Esther, Astrid, Rosalien, Angeliek ´Kiek´, Sandra, Marielle. Onvergetelijk!! Breakdancen in de pauze met de broertjes Soedira en Amador. Voor het eerst een brommer. Paultje Frans en oudere broer Edwin (Nu nog mee bevriend) En natuurlijk Hans Vlak en de broertjes Putter, weergaloos. Wat een mooie tijden, maar wel dreigde ik weer te blijven zitten. En dus weer naar een andere Mavo om examen te kunnen doen. De Bram Daalder.

  Jan Arentsz, 1981

  ?