Hans Meyer

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Meyer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 15

  Hans Meyer heeft 15 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

  in '78 moet ik op deze school gezeten hebben in de derde klas motorvoertuigen, waarschijnlijk een paar maanden.

  in '78 moet ik op deze school gezeten hebben in de derde klas motorvoertuigen, waarschijnlijk een paar maanden. ik weet helaas geen namen meer. kan mij ook niets herinneren van deze school. ik was 15 en had hiervoor in delft op school gezeten, dit was ook de eerste keer dat ik was blijven zitten. Door alle verhuizingen in korte tijd had ik er weinig zin meer in. In dit jaar ben ik gaan werken bij de Honda dealer in HHW als autopoetser en toen ik 16 werd in Mei bij de Renault als automonteur, inmiddels woonde ik toen ook al een paar maanden samen.

  2008, Hans Meyer

  ik denk dat ik op deze school gezeten heb voor ongeveer een half jaar in 1977, wonend met mijn moeder en misschien ook mijn zus, bij mijn opa en beppe in de cecar franckstraat.

  ik denk dat ik op deze school gezeten heb voor ongeveer een half jaar in 1977, wonend met mijn moeder en misschien ook mijn zus, bij mijn opa en beppe in de cecar franckstraat. het was in de 3e klas Motorvoertuigen, zie alleen nog een grote trekker in een klas, en verder is alles even blank. geen namen, zelfs geen gezichten zou ik herkennen van deze school. ik weet nog wel van een midgetgolf toernooi in dat jaar waar ik toen eerste werd, dat was echt gaaf vond ik!

  2008, Hans Meyer

  als het goed is heb ik hier een half jaar op gezeten.

  als het goed is heb ik hier een half jaar op gezeten. de tweede helft van de eerste klas vanuit Heerhugowaard naar Zuidhorn verhuist. Tijdelijk bij mijn oom en tante ingewoond, elke dag naar Groningen en meestal op de fiets...wat een pokke end! :-) ik herinner mij alleen een meester Broekema, een onwijs leuke leraar, je kon echt lachen bij hem, maar hij dwong ook veel respect af, als het stil moest zijn was het stil. verder... beslist geen leuke tijd daar gehad! vanuit noord holland ben je daar toch al gauw het pispaaltje.

  2008, Hans Meyer
  ?