Hans Menkveld

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Menkveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Menkveld heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat eerst in Osdorp of Sloten op een kleuterschool die toen midden in het weiland stond.

  Zat eerst in Osdorp of Sloten op een kleuterschool die toen midden in het weiland stond. Nu is dit gebied geheel volgebouwd. Halverwege het eerste kleuterjaar zijn wij verhuist naar Amsterdam Zuid en ben ik naar deze school gestuurd. Eerst halve dagen later hele dagen. Was 's middags te moe om naar school te gaan. Ik kan mij niet veel van deze school herinneren, alleen dat ik het niet leuk vond. Het enige wat mij vooral is bijgebleven is de kerstfeest viering. Het leukste liedje vond ik de herdertjes lagen bij nachte en luid klokjes klingelingeling. Een groot deel van de kinderen zijn naar de Maranatha Basisschool gegaan en een deel naar de Gunningschool. Ik zou dus personen van de foto moeten kennen, maar helaas. De school heeft geen indruk gemaakt. WIE KAN MIJ HELPEN AAN NAMEN ?

  Maranatha (nu De Rivieren), 1963

  Kwam op deze site en zag het verhaal van Chris de Grauw en las met plezier de belevenissen.

  Kwam op deze site en zag het verhaal van Chris de Grauw en las met plezier de belevenissen. Ik heb zelf zeer veel herinneringen aan deze school. Ik heb de jaren op deze school blijkbaar zeer intens beleefd. Bij vrijwel alle leerlingen van de foto kan ik de naam en het gezicht bij elkaar zetten, maar dat geldt ook voor alle onderwijzers. Ook weet ik van 70% nog waar ze hebben gewoond. Van de kleuterschool, de middelbare school en het vervolg onderwijs ken ik amper nog de namen. Wanneer er een reunie komt van deze klas, wil ik er zeker bijzijn. Hieronder een opsomming van deonderwijzers en leerlingen en de herinneringen aan hen. (Lijstje volgt nog !!)

  Prof. Gunningschool, 1965

  ?