Hans Melkert

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Melkert en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Melkert heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat alleen op de kleuterschool bij Juf Engels, daarna naar Moordrecht gegaan voor de lagere school.

  Ik zat alleen op de kleuterschool bij Juf Engels, daarna naar Moordrecht gegaan voor de lagere school. Ik kan mij dus niet al teveel herinneren, maar aan Gouderak heb ik nog steeds warme herinneringen, maar ben wel blij dat ik het dorpje ingeruild heb voor Hoofddorp

  Openbare lagere school, 1961

  Gelijk met Barry Houdijk, ik had natuurlijk een bijrol in dit geweldige stuk, maar welke rol, ik kan het mij echt niet meer herinneren.

  Gelijk met Barry Houdijk, ik had natuurlijk een bijrol in dit geweldige stuk, maar welke rol, ik kan het mij echt niet meer herinneren. Wel een leuke onbezorgde tijd gehad, met veel vriendjes en vriendinnen, alleen wel allemaal uit het oog verloren, een beetje verliefd geweest op................(misschien zoekt ze nog wel contact)

  Sint Jozef, 1963

  Mijn god, wat was ik blij toen ik eindelijk de school kon verruilen voor werk (geld verdienen dus).

  Mijn god, wat was ik blij toen ik eindelijk de school kon verruilen voor werk (geld verdienen dus). Achteraf toch een leuke tijd gehad, alleen met niemand meer contact.

  Petrus Canisius Mavo, 1970

  ?