hans meles

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hans meles en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  hans meles heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb achtereenvolgens les gehad van juf Berga-Bosscher, juf Visser en de meesters Krol, Berghuis, Huisman en Bakker.

  Ik heb achtereenvolgens les gehad van juf Berga-Bosscher, juf Visser en de meesters Krol, Berghuis, Huisman en Bakker. Gymnastiek van de strenge juf Bazuin. Hoogtepunten waren de schoolreisjes, Sinterklaas die in de auto van de fam. vd Werf kwam voorrijden, het eindfeest in de zesde klas bij Caja Cazemier thuis, Ronnie die midden op de Kraneweg door de fiets zakte en de voetbalwedstrijden in het Noorderplantsoen. Henk Hielkema, had het hardste schot van de school, schoot eens de grote voorruit in van de buren van Bart Doornbos en ging kijken: "is tie stuk ?" vroeg hij zich af. Binnenkort gaan Ronnie, Harrie Smit en ik een reunie voorbereiden.

  2003, hans meles

  Eerst de HAVO, daarna het Atheneum (beide een diploma).

  Eerst de HAVO, daarna het Atheneum (beide een diploma). Prachtige tijd, had het vooral op het Atheneum prima naar de zin. Zie nog veel oud-leerlingen en trouwens ook veel oud-leraren, want die wonen bijna allemaal in de gemeente Haren. Hoogtepunten: de werkweken in Soesterberg (HAVO) en Rijswijk Atheneum). Met mijn broer Rob en de keldercommissie organiseerden we de eerste disco-avonden in de kelder (disco De Joghurtsound). Rector Pieter Bootsma dacht dat er vier kratjes bier waren, maar er waren tientallen in omloop! 300 bezoekers konden maar nauwelijks in de kelder, het regende letterlijk condens ! De laatste schooldagen waren altijd een succes, zo stond eens de gehele Grote Markt vol en zorgden Andre de Boer en Freddy Neurink voor prachtige taferelen.

  2003, hans meles
  ?