Hans Meek

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Meek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Meek heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Van LTS via de schakelklas gestart in de HTS electrotechniek afdeling.

  Van LTS via de schakelklas gestart in de HTS electrotechniek afdeling. hr. Maas met z'n moeilijke electromotoren proefwerken, hr.Kuipers met z'n onbegrijpelijke hogere wiskunde en vele anderen. Veel vrienden (Klaas de Vries,Bert Jonker, later m'n zwager),Klaas Vogel(later getrouwd met een kennis van me), veel klaverjassen en ook veel op de Grote markt in het keldertje. Diploma in 1965 gehaald.

  HTS, 1960

  Fantatische school o.

  Fantatische school o.l.v. hr. de Velde Harsenhorst en Klompmaker, Taal,Terpstra,congierge Flokstra. Veel te danken aan Klompmaker die me klaarstoomde(zaterdags in eigen tijd) voor toelatingsexamen HTS te Groningen (ja, dat kon toen nog). Vriende Dirk Vos uit Wapse en vele anderen. Op 12-nov-1960 is het ere diploma " mr. Harm Smeege" aan mij uitgereikt.

  christelijke technische sch..., 1958

  Veel lol,weinig studie resultaat, "koop je een koe en wordt boer" zij eens een leraar tegen mij.

  Veel lol,weinig studie resultaat, "koop je een koe en wordt boer" zij eens een leraar tegen mij. Na twee jaar eerste klas van school gegaan, geen boer geworden, wel HTS electro en een goede baan bij IBM.

  Gereformeerde MULO Kanaalst..., 1956

  ?