Bekijk het volledige profiel van Hans Martens en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 8

Hans Martens heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Scheikunde lessen van Meneer B...

Scheikunde lessen van Meneer Boerlijst. Biologielessen van naam vergeten. Clubvrijdagen van Mevr. Alma, gaf o.a. heemkunde, lekker zwerven door de binnenstad. Zij was ook mijn klasseleerkracht. Leuke tijd gehad ben alleen veel namen vergeten. Wie weet er nog namen van die tijd.

2004, Hans Martens

Ben via het leerlingwezen in j...

Ben via het leerlingwezen in januari 1959 op de AGS gekomen als leerling offsetdrukker. Leraren waren o.a Dhr. Gooris en de gebr. Winter. Werkte 5 dagen in de week bij drukkerij Van Leer in de Rusteburgerstraat. Na een onderbreking van de dienstplicht in 1962 eindexamen gedaan.

2004, Hans Martens

Ben 1949 in de Karel du Jardin...

Ben 1949 in de Karel du Jardinstraat komen wonen. Daarvoor zat ik al op de 3e montesorischool dus vond mijn vader het vanzelf sprekend dat ik naar de 9e ging. Samen met mijn broer Eric en zuster Nora hebben wij op deze school gezeten tot dat ik naar de middelbareschool ging. Ik heb een klassefoto van die tijd en daar staan een paar namen in. Zelf zit ik in het midden op de foto. Was in die tijd bevriend met o.a. Hildo Verheul.

2004, Hans Martens
?