hans martens

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van hans martens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  hans martens heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  het is zaterdag middag 23 october 2004 ik ben wat aan het werken in mijn laboratorium hier in melbourne australia, en ik heb zojuist wat oude klassefotos gezien.

  het is zaterdag middag 23 october 2004 ik ben wat aan het werken in mijn laboratorium hier in melbourne australia, en ik heb zojuist wat oude klassefotos gezien. veel herinneringen kwamen naar boven-namen van mensen die ik al lange tijd vergeten was. bedankt bert van der linde voor die foto uit 1962? wat fantasties om te lezen wat we nu allemaal aan het doen zijn, zo'n 40 jaar na die fantastiese jaren op de mooiste school. Ik woon alweer 28 jaar in australie heb twee mooie zonen en een fantastiese vrouw. wat wil je nog meer! ik heb mijn eigen laboratorium waar we van alles en nog wat analyseren voor pesticiden, solvents, heavy metals en noem maar op. het level bevalt me en ik hoop dat dat ook het geval is voor alle andere ex leerlingen van het Jacob Pieter Thijsse lyceum.

  2004, hans martens
  ?