Bekijk het volledige profiel van Hans Mammen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Hans Mammen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb vele goede herinneringe...

Ik heb vele goede herinneringen aan deze school. Begonnen in de Vlietstraat en de laatste twee jaar in de splinter nieuwe school.Samenvoeging met de Vlietulo meegmaakt(mammoet wet geloof ik) Veel contact gehad met de consierges Van Mill en.H en mevrouw Kragt. Dat werd veroorzaakt door vele malen te laat komen en uit de les verwijderd worden. Ik herinner vele docenten( mevr Voogd, Hr Pols , Hr Kool ( schoonvader) Wagenvoort, Kok, Neijenhuis, Ritter, Brinkman , Soekarman, De Groot ,King, Jacobs Stotijn ( uitvoering de astronaut). Veel gesport ( Scorpio volleybal , Honkbal voetbal.) Ook het begin van de schoolband met de broertjes Koers Opus Gainfull. Swinging strings en daarna Earth and Fire. Werkweken Grollo veel plezier met je vrienden ( artje baush P. Groenewegen,Freek Beier, Dick Saint Aulaire Marius Flier maar natuurlijk ook de vele vriendinnen Ellen ,Annemarie Barbara Josien . Prima tijd !!!!

2004, Hans Mammen

De leraren Dijkhuizen,Smit,Nij...

De leraren Dijkhuizen,Smit,Nijenhuis en ons Hoofd van Tuiijl. De vele sportevenementen zowel voetbal als korfbal.Mijn vriend Marius Flier en wiard Beek en sportvrienden van over de Vliet Andre Metsers en de vele vriendinnen

2004, Hans Mammen
?