Hans Lippens

Kent 1 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Lippens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 24

  Hans Lippens heeft 24 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Deze school stond toch eerst naast de ijsbaan? Ik heb daar bij juffrouw Keulenberg en juffrouw Erkelens in de klas gezeten.

  Deze school stond toch eerst naast de ijsbaan? Ik heb daar bij juffrouw Keulenberg en juffrouw Erkelens in de klas gezeten. Ze hadden zo'n grote skelter waar iedereen zowat op kon.

  2009, Hans Lippens

  Geweldige tijd gehad in opleiding en woonflat.

  Geweldige tijd gehad in opleiding en woonflat. Groep OASE, veel gelachen, gefeest, maar ook veel geleerd van docenten als Sophie en Nancy, mw Ebbink. In 2006 is dat 25 jaar geleden begonnen! Tijd voor een OASE-reunie!! lipenza1 at access vier all

  2004, Hans Lippens

  De school was net klaar.

  De school was net klaar. Wij zouden in Noord-Hofland gaan wonen (okt 69) en meneer Beckers haalde mij en Patricia van Aken elke dag op met zijn eigen auto, een Simca 1000. Er waren toen twee klassen om mee te starten: een klas 1 met juffrouw Zaat en een combiklas 2/3 met meneer Beckers. Het jaar daarop groeide de school en kwam ik in de combiklas. In de klas met Andre den Braber, Mirjam den Braber, Loek Bastiaans, Kees de Krom. Veel namen vergeten, jammer maar wie weet via deze site weeer meer herinneringen!

  2004, Hans Lippens
  ?