Hans Kraakman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Kraakman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Hans Kraakman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zuster Eugenie.

  Zuster Eugenie. De geur van linoleum. Op je verjaardag met je favoriete klasgenootje spelen met een houten treintje. Na schooltijd met de vader van Carl Denneman mee in de Ford Anglia.

  St Joseph kleuterschool, 1966

  Ik zat alleen in de eerste (juf van der Aa) en tweede (juf Gallee) op deze school, in het oude gebouw met uitzicht over de landerijen.

  Ik zat alleen in de eerste (juf van der Aa) en tweede (juf Gallee) op deze school, in het oude gebouw met uitzicht over de landerijen. Herinner me sprintwedstrijdjes met klasgenoten.

  Mariaschool, 1968

  Kwam pas in de derde op deze fijne school op prachtige locatie.

  Kwam pas in de derde op deze fijne school op prachtige locatie. Juf Temmink toen nog, als wij aan het werk waren even naar haar verkering meneer Kraakman; Fons Melis die piano ging spelen na schooltijd; Meneer Kraakman, die ik in de 5e en 6e klas heb gehad na de hartaanval van meneer Van der Hulst... Losse en vaste buizen op het schoolplein, busje spelen met Ruud Beun, knikkeren tussen de boomstronken. Voetbalregeling op het schoolplein tussen Vondel en Radboud. Leuke vrienden gemaakt, waarmee ik ook na schooltijd veel heb gespeeld. Ik zie diverse mensen uit deze tijd nog steeds!

  St Radboud, 1970

  ?