Bekijk het volledige profiel van Hans Koolwijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 9

Hans Koolwijk heeft 9 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik kan mij van deze kleutersch...

Ik kan mij van deze kleuterschool alleen nog herinneren dat je via een koepeltje vanuit de Uittenboschstraat naar het speelplein kwam. Ook weet ik nog dat daar Wieger van der Weerd woonde, en ik dacht ook daar vlakbij Leo Kemp.N.a.v. hetgeen Annie Nieman schrijft over het feest van 700 jaar stad, kan ik me ook nog goed herinneren dat op de Vest in Alkmaar toendertijd een hele grote reus lag te snurken!

2004, Hans Koolwijk

Ik kan mij van de leraren het ...

Ik kan mij van de leraren het beste nog Hans van Wijk, en Oosterhof herinneren. En een verschrikkelijke galbak van een wiskunde leraar.Gelukkig ben ik zijn naam kwijt!!! Tijdens een schoolfeest zijn de toegevoegde foto's gemaakt. De alternatieve band werd gevormd door Cas Wegman, Joop Doets, Jaap Snijders en ondergetekende. Een van de trompetisten is leraar Hans van Wijk. Toffe leraar!! De drummer ben ik (toendertijd grote hobby van mij).

2004, Hans Koolwijk

Ik heb 2 jaar op deze school g...

Ik heb 2 jaar op deze school gezeten, daarna naar de Theo Thijssen school gegaan(houten school).Uit deze klas kan ik me nog een aantal namen herinneren: In de eerste plaats de hele liefe juffrouw Piket ( later is zij naar Aruba gegaan) Jan Talens,Kees Klaarenbeek,Freek van Lienen (helaas veel te jong gestorven), de tweeling Elly en Ineke Staa,Cora Schaper,Mary Mans,Eddy Kieft,Leo Schats,broer en zus Peter Kuiper en Sonja Kuiper,Adri Wormsbecher,Leo Kemp, Annie Nieman, Marianne Sneeboer, Wieger van der Weerd, Henk Schenk. Ook het kleine snoepwinkeltje op de hoek herinner ik mij nog goed (uitzoeken voor een paar cent ).

2004, Hans Koolwijk
?