Hans Hartog Hes

Kent 6 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Hans Hartog Hes en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Hans Hartog Hes heeft 2 klassenfoto's en kent 6 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Alice van der Meulen

  Wie weet waar Alice van der Meulen is ?

  2018, Hans Hartog Hes

  Schoolvoetbaltoernooi olv dhr.

  Schoolvoetbaltoernooi olv dhr. v.d. Grift. Ik moest vaak voorlezen uit de boeken van "Pim Pandoer". Ooit nog eens een film gemaakt met een aantal medeleerlingen voor Veilig Verkeer Nederland. Ik heb vanaf de kleuterschool al op de Godelinde gezeten, volgens mij bij Juffr. Kooi (van de ijssalon in Laren). Ik werd in die tijd Hartog genoemd. Les gehad van de heren v.d.Grift, Klaassen, Boschman en de dames Vrieselaar, Koerman(s), Karnemans. Een paar namen die ik me nog kan herinneren zijn: Peter Clemens, Michael Acda, Isa Monas en ....WIE FRIST MIJN GEHEUGEN OP ?

  2006, Hans Hartog Hes

  geweldige tijd geweest op deze school.

  geweldige tijd geweest op deze school. Les gehad van Borkent, van Weperen, Stemvers, Teeling, van Haaren, van Genderen, Birkenhager. ooit nog eens een weddenschap gewonnen van dhr. van der Horst, iedereen wilde op de Beatles lijken. van der Horst zei toen dat over 25 jaar niemand meer wist wie de Beatles waren. Bij toeval kwam ik hem jaren later tegen. Destijds was ik bevriend met Herry Boske en die vriendschap is er nog steeds. Ik woon nu in Houten, ben getrouwd en heb 2 dochters . Ik ben werkzaam als verkooptrainer bij uitgeverij Wegener, uitgever van tijdschriften en regionale dagbladen. Door Schoobank.nl ben ik behoorlijk wat oude bekenden tegen gekomen, erg leuk !

  2003, Hans Hartog Hes
  ?